30 Jan 2012

Hip-Hop & Tzol


Hip-Hop & Tzol de la S.C. Maria S.A. Regele familiei sale regale, cu grupa de sânge "albastru... de Prusia" şi taxa de intrare la castelul Peles de 70 de lei...

Cât citiţi aceste rânduri, ‘jde oameni „de bine“, confuzi da' sătui de licheaua securistă, aleasă la căpitănia României de milioanele de "diasporizaţi" (... în ţări relativ mai calde decât este Balcaniada neoliberalismului mioritic din mahalaua Europei!) dau "like-a-like" (maneaua Faecesbook-ului, gestul reflex, condiţionat de frenezia tabloidă a numitorului comun!) pe „ştirile“ „Prinţişorului“ Radu, bâlbâindu-se ca un disc zgâriat în „imaginile“ limbii de lemn, dar cu sângele albastru... de Prusia! Dar, şi mai bine, să ascultăm "bardul" (aproape) în original:

Majestatea S.A. […cu capital anonim, Ponzificat la Bursa non-valorilor Dâmboviţene] Regele va avea întâlniri cu personalități din mediul de afaceri, diplomatic şi […] imaginea Majestatii S.A.le îmbunătăţeşte [iar]imaginea românilor în Italia, […unde] era nevoie de o [surprize-surprize] imagine pozitivă în mediul diplomatic, de un mesaj de încredere în mediul investitorilor şi de un cuvânt cald, deschis şi prietenos (sic!)... În aceste momente, şi nu numai, Majestatea S.A. Regele era cel mai în măsură să le transmită!”

NATO ţie, dă-mi-o şUE: Poezie curată, frate! Adevărat Hip-Hop & Tzol de la beizadeaua scăpătată!

No comments: