21 Apr 2009

Meltdown losses of '$4 trillion'

Rejoice...

1 comment:

Anonymous said...

Off Topic or is it?!
Iata ceva care poate starni ingrijorarea, foarte eufemistic vorbind! Ei vor proiecta 'aratarea' viitoare a acestei provincii europene. Jale!!!

"Liiceanu, Tismaneanu si Gallagher, printre voluntarii Institutului de Studii Populare al PDL24 aprilie, 17:28

In prag de alegeri euro-parlamentare si in an de alegeri prezidentiale, Partidul Democrat Liberal a infiintat, nu demult, Institutul de Studii Populare, organism ce are rol de think-tank, cu responsabilitatea de a dezvolta elementele doctrinare si de identitate politica a acestui partid, informeaza Q Magazine.
De remarcat ca, din conducerea academica a acestui institut fac parte, printre altii, intelectuali romani sau straini cu imagine publica, printre care Gabriel Liiceanu, Vladimir Tismaneanu, Teodor Baconsky, Tom Gallagher sau Ioan Stanomir, iar din conducerea administrativa a Institutului fac parte politicienii Anca Boagiu, Valeriu Stoica, Cristian Preda si Sever Voinescu. Acesta din urma, care de altfel este deputat al PDL, a afirmat, pentru Q Magazine, ca "nici unul dintre membrii celor doua consilii nu e retribuit in vreun fel pentru munca lui, totul fiind facut pe gratis".
Potrivit Institutului de Studii Populare, rolul organizatiei este "sa contribuie la prosperitatea Romaniei si la consolidarea valorilor democratice in Romania si in regiune. ISP isi propune sa contribuie la dezvoltarea si promovarea doctrinei populare in Romania, sa proiecteze si sa recomande politicile publice necesare unei guvernari eficiente de centru-dreapta. Aflat in serviciul natiunii romane si a cetatenilor sai, ISP va promova valorile nationale si occidentale de centru-dreapta, va promova libertatea economica, politica si religioasa dar si responsabilitatea civica. In acest scop, ISP va elabora studii de analiza politica sau analiza politicilor publice si alte publicatii similare, va organiza si sustine grupuri de lucru, seminarii, forumuri de dezbatere si scoli de training"."